Afacerea

Restituirea rapidă a cheltuielilor

Aparatele noastre pot fi folosite atât de un personal cu calificare medicală, cât şi de un personal fără astfel de calificare. Pot fi instalate în instituţii curativ-preventive, in cabinete de Medicină alternativă si naturistă, în centrele sanitare, în saloane cosmetice şi centre „fitness şi pot fi utilizate şi pentru analiza eficienţei suplimentelor alimentare. Astfel posibilităţile utilizării aparatelor SENSITIVE depăşesc limitele biorezonanţei.

Avind un aparat SENSITIVE, puteţi deschide un salon, sau un centru de examinare. Investiţia se va restitui în abia câteva luni, iar în cazul unui circuit mic în cca. doi ani. Se pot examina 8–10 pacienţi pe zi, în cursul unui timp de lucru prelungit, cu personal de schimb. Dacă socotim cu 9 pacienţi pe zi, la un preţ mediu cca.60 euro, atunci se poate încasa 540 euro pe zi.

Aparatele au o garanţie de 2 ani.

In cazul cumpărării unui de al doilea aparat, atunci primiţi un discont de 10% de la firmă. Aparatele SENSITIVE nu au concurenţă – nici în privinţa preciziei,nici în modul de complexitate, nici în privinţa confortului persoanei examinate. Aparatul are o geantă portabilă, deci poate fi uşor de transportat.

Reprezentantul firmei pentru a asigura o bună funcţionare a aparatelor oferă suport prin mai multe moduri: instruire, perfecţionare, marketing, reclame şi service.

Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre aparatele SENSITIVE, despre software-ul special utilizat sau despre costuri, vă rugăm să ne contactaţi prin e-mail sau telefon (vezi pagina „contact”).


GAMA DE CUNOŞTINŢE

CONTACT
Kapcsolatfelvétel