Funcţionarea

Depăşim limitele biorezonanţei

Aparatele SENSITIVE examinează fluxul de informaţii bidirecţional dintre centrele de dirijare din creier şi organele interne şi ţesuturi. Informaţiile se obţin prin mai multe canale – senzorii binaurali (SBA) din cască si electrozii lamelari.

 

Astfel aparatele SENSITIVE depăşeşc limitele biorezonanţei.

Diferite organe, ţesuturi şi celule au caracteristici bioelectrice specifice. Aceste câmpuri electromagnetice menţin aşa-numitul echilibru fiziologic. Echilibrul se schimbă atunci cînd în organism se produce un
proces patologic (entropie cuantică).

La început se produc numai schimbări, care afectează doar ţesuturile, şi acestea pot fi sesizate exclusiv numai prin examenul energo-informatic, adică examenul non-linear (Non-Linear Diagnosis System = LNS) folosit de aparatele SENSITIVE. În acest fel se pot detecta cele mai mici schimbări produse în organism, încă înaintea apariţiei simptoamelor clinice, respectiv al tulburărilor funcţionale .

Cu ajutorul aparatelor SENSITIVE se pot accesa şi analiza 7 feluri de sisteme şi mai mult de 200 de organe, respectiv secţiunea anatomică virtuală a acestora.

Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre aparatele SENSITIVE, despre software-ul special utilizat sau despre costuri, vă rugăm să ne contactaţi prin e-mail sau telefon (vezi pagina „contact”).

În Continuare

Comparaţia cu aparatele altor producători

 

Avantajele aparatelor SENSITIVE faţă de aparatele similare ale altor producători

1. Aparatele sunt prevăzute cu aşa-numitele generatoare flotante („floating”), care îşi schimbă frecvenţa conform organismului persoanei examinate.

2. Aparatele noastre evaluează cauzele bolilor cu ajutorul a 12 filtre de frecvenţă.

3. Testarea unor preparate are loc cu o cameră magneto-optică incorporată în aparat. Testarea diferitelor preparate poate fi efectuată chiar şi fără despachetarea lor.

4. Senzorii şi electrozii sunt confecţionaţi din titan şi oţel chirurgical. Materialul de bază mai scump reduce procentajul de eroare. Informaţiile ajung la unitatea de prelucrare prin senzorii SBA şi electrozii lamelari (de mînă )

5. În căşti se găseşte o generaţie nouă a senzorilor SBA standardizaţi, numărul acestor senzori este între 100 şi 500.

6. Programul efectuează calibrare triplă automată şi manuală, conform câmpului magnetic variabil.

7. Aparatul are un modul incorporat pentru recunoaşterea operatorului. În cursul examinării protecţia operatorului este garantată, deoarece informaţiile negative sunt neutralizate de aparat în mod automat.

8. Are loc şi un „bio-feedback” direct.

9. Siguranţa în utilizare a aparatului este atestată de certificatul Uniunii Europene (CE). Aparatele 130, 530 şi 550 au fost înregistrate de FDA (Food and Drug Administration) ca aparate medicale de biofeedback.

10. Aparatul este asamblat în fabrică, în conformitate cu standardul ISO cel mai actual. Defecţiunile, eventuale problemele sunt eliminate de fabricant printr-o testare de 10 zile, la sfârşitul procesului de producţie.

Caracteristicile aparatelor cu biorezonanţă ale altor producători

1. Utilizează generatoare de frecvenţă înaltă, care exercită încărcare permanentă asupra pacientului. 2. Există în total numai 9 selectoare de frecvenţă,mai puţine ca la aparatele SENSITIVE.Astfel precizia detectării cauzelor aflate in spatele dereglărilor este mai mică. 3. Testarea preparatelor are loc în cameră de rezonanţă, astfel preparatul de testat nu poate fi examinat decât în stare despachetată.

4. Senzorii, electrozii sunt confecţionaţi din alamă sau bronz, dar în marea majoritate a cazurilor nici nu există.

5. Aparatele concurenţilor funcţionează cu senzori trigger (= de declanşare). Aceşti senzori necesită reglare manuală, sau reacţionează cu orice fel de interferenţă.

6. Calibrarea senzorului este efectuată în cursul producţiei, în prealabil, ceea ce măreşte procentajul de eroare in cursul examinarii.

7. Aparatul nu detectează diferenţa dintre operator şi câmpurile energo-informatice ale persoanei examinate. În timpul examinării protecţia operatorului nu este asigurată deoarece informaţiile negative nu sunt neutralizate de către aparat.

8. Nu există „bio-feedback” direct.

9. Certificatul CE al acestor aparate ori lipseşte complet, ori se referă numai la calculator, respectiv la alte mijloace de informatică. Nu există certificat CE, care să ateste siguranţa de utilizare.

10. Aparatele concurenţilor sunt asamblate manual în ateliere mici, în fabrici mici. Nu există testarea de 10 zile de la sfârşitul fabricaţiei astfel defecţiunile sau problemele de fabricaţie pot să apară şi în cursul utilizării.

Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre aparatele SENSITIVE, despre software-ul special utilizat sau despre costuri, vă rugăm să ne contactaţi prin e-mail sau telefon (vezi pagina „contact”).


 AFACEREA

 CONTACT
Kapcsolatfelvétel